Reparatii tv Samsung

Reparatii TV

Daca sunteti in cautarea unui specialist in reparatii tv Samsung, puteti sa ne contactati telefonic chiar acum la numarul 0766.728.172 pentru consultanta tehnica si, eventual, programarea interventiei.

Dispunem de dotarile si cunostintele tehnice necesare pentru a asigura reparatii tv Samsung la standarde de calitate si la un pret rezonabil.

Va fi nevoie sa ne informati telefonic in legatura cu modelul aparatului dvs. si simptomele de disfunctionalitate pe care le prezinta.

Pentru reparatii tv Samsung, sau orice alta marca de televizor, firma noastra va ofera 1 an garantie!

Orice problema similara aparuta in perioada garantiei se remediaza fara nici un cost, lucrarile aflate in garantie avand prioritate.

In functie de situatie, executam reparatii tv Samsung la domiciliul clientului, numai pe raza municipiului Bucuresti, indiferent de sector, sau la centrul nostru de reparatii aflat in sector 2.

Nu toate interventiile se pot executa la domiciliul clientului. In unele cazuri e nevoie de o verificare mai amanuntita si mai indelungata, sau e necesar a tine televizorul mai multe ore in proba, in stare de functionare.

Piesele defecte sunt inlocuite cu altele noi si de calitate, iar cele care nu se gasesc in stocul nostru vor fi procurate prin reteaua de furnizori cu care colaboram.

Daca aduceti televizorul defect la noi la atelier, veti beneficia de verificare si diagnosticare gratuita, indiferent daca optati sau nu pentru repararea lui.

Va asiguram ca preturile pe care le practicam pentru reparatii tv Samsung sunt rezonabile.

Suntem flexibili si deschisi sugestiilor venind din partea clientilor nostri.

Ne straduim permanent sa ne imbunatatim serviciile si sa gasim solutia optima pentru dvs.

Pentru reparatii tv Samsung, sau orice alta marca de televizor, puteti lua legatura chiar acum cu unul din specialistii nostri la numarul: 0766.728.172 Va asteptam.