Centru de reparatii tv in Bucuresti | Garantie 1 an

Reparatii TV

Centru de reparatii tv in Bucuresti, dotat cu echipamente de testare si de masurare de ultima generatie, pentru a garanta diagnosticarea corecta a defectiunilor ce pot sa apara la televizoare.

Profesionistii nostri va stau la dispozitie la nr. de telefon 0766.728.172 Sunati acum!

Oferim servicii profesionale de reparatii tv pentru persoane fizice si juridice.

Pentru orice tip de reparatii tv acordam garantie 1 an!

Pentru confortul dvs., un electronist se poate deplasa si la domiciliu pentru remedierea defectiunii.

Trebuie insa sa stiti ca anumite defecte mai serioase cer timp indelungat de investigare si testare cu aparatura speciala, care se gaseste la centru de reparatii tv in Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul defect la sediul nostru, identificarea problemei de nefunctionare a aparatului se face gratuit, indiferent daca optati pentru reparatie sau nu.

Deoarece sunt si situatii, mai rare, in care reparatia e nerentabila, cea mai buna solutie in acest caz fiind achizitionarea unui nou televizor.

Va asiguram ca preturile pe care le practicam sunt rezonabile.

Inlocuim piesele defecte cu componente noi, de calitate, pentru a asigura reparatii cat mai durabile. Pentru ca avem incredere in calitatea muncii prestate, acordam garantie 1 an.

Electronistii nostri au experienta indelungata in domeniu si executa reparatii tv pentru orice brand si model de televizor (cu tub cinescop, LCD, LED, plasma, 3D).

Cateva exemple de marci de televizoare pe care le-am reparat de-a lungul anilor:

SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Efectuam reparatii tv eficiente, de calitate si la preturi convenabile, in plus beneficiati de garantie 1 an la orice fel de reparatie.

Daca sunteti in cautarea unui centru de reparatii tv in Bucuresti, sunati la 0766.728.172 pentru a lua legatura cu unul din specialistii nostri. Va asteptam.