Reparatii TV LG

Reparatii TV LG

Firma de reparatii Tv – asiguram interventii pentru orice model si brand de televizoare, inclusiv reparatii Tv LG.

Ne puteti contacta chiar acum la numarul 0766.728.172 pentru a discuta cu unul din specialistii nostri. Va fi nevoie sa ne comunicati modelul televizorului dvs., seria aparatului si ce probleme intampinati.

Pentru ca functionam de mai multi ani in acest domeniu, ne-am straduit sa tinem pasul cu tehnologia. Personalul nostru are experienta indelungata in reparatii Tv (inclusiv reparatii Tv LG) si poate asigura interventii:

  • de cea mai buna calitate
  • durabile
  • la un pret avantajos pentru dvs

Pentru reparatii Tv LG, dar si pentru orice alta marca si model de televizor va oferim 1 an garantie! Orice problema similara aparuta in perioada de garantie va fi rezolvata gratuit, lucrarile aflate in garantie fiind prioritare.

Efectuam interventii la atelier sau la domiciliul clientului in Bucuresti, toate sectoarele.

Dar nu toate televizoarele pot fi reparate la domiciliu. Sunt situatii in care un televizor necesita o verificare mai amanuntita sau supraveghere mai indelungata in timp ce se afla in stare de functionare. Pentru aceste situatii speciale, va fi necesar sa aduceti televizorul defect la noi la atelier.

Centrul nostru de reparatii Tv este situat in Bucuresti, sector 2. In cazul in care aduceti aparatul defect la noi la atelier, diagnosticarea lui se face gratuit, indiferent daca alegeti sa reparati sau nu televizorul.

La orice reparatie Tv - inclusiv reparatii Tv LG - inlocuirea pieselor defecte se face cu componente noi si de calitate, achizitionate de la furnizorii cu care colaboram de mai multi ani.

Ne straduim sa oferim clientilor nostri servicii exceptionale, rapide, durabile si la preturi rezonabile, astfel incat sa fim contactati ori de cate ori un televizor din gospodaria dvs. are probleme de functionalitate.

Pentru informatii suplimentare privind conditiile si oferta noastra de reparatii Tv LG puteti sa ne sunati chiar acum la numarul de telefon 0766.728.172