Reparatii tv la domiciliu

Reparatii TV

Oferim REPARATII TV LA DOMICILIU: Pentru orice defectiune tehnica a tv dvs. puteti apela cu incredere la noi, sunand la numarul: 0766.728.172

Un specialist cu experienta indelungata in reparatii tv va va ajuta sa luati cea mai buna decizie, oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie. Daca nu va puteti deplasa la sediul nostru din Bucuresti, sector 2, nu este nici o problema, pentru ca executam si reparatii tv la domiciliu, la cererea expres a clientului.

Inca de la infiintare, serviciile noastre s-au orientat spre satisfactia si fidelizarea clientului, pentru ca aceasta inseamna, implicit, si succesul nostru. De aceea, acordam 1 an garantie la orice fel de reparatii tv la domiciliu!

Pretul unei verificari sau reparatii tv la domiciliu depinde de complexitatea ei si de valoarea pieselor inlocuite, la care se adauga costul deplasarii. In cazul in care, in urma verificarii tv defect, clientul decide neinceperea reparatiei tv sau defectiunea nu poate fi remediata din diverse motive, clientul va plati doar taxa de verificare si costul deplasarii.

Sunt totusi situatii cand un anumit tip de defectiune necesita aparatura speciala de verificare (cu care nu ne putem deplasa la domiciliul dvs.) sau un timp mai indelungat de monitorizare a defectului. In aceste cazuri speciale va trebui sa aduceti aparatul defect la sediul firmei noastre.

Vi se va comunica defectiunea gasita si costul reparatiei, si mai departe dvs. decideti daca doriti sau nu efectuarea reparatiei. Identificarea defectiunii la sediul firmei noastre se face pe loc (la majoritatea aparatelor) si este gratuita.

Va asiguram ca tarifele practicate de noi pentru reparatii tv la domiciliu sunt rezonabile, iar pentru verificari care nu necesita mult timp nu se percepe nici o taxa. In interesul clientului, ne-am straduit sa optimizam aceste costuri, astfel incat clientul sa fie multumit si sa mai apeleze si in viitor la serviciile noastre.

De asemenea, executam reparatii tv la domiciliu pentru orice tip de tv: CRT (clasic, cu tub cinescop), Tv LCD, Tv LED si plasma.

Orice tip de garantie si reparatii tv la domiciliu sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experienta vasta in domeniul de service tv. Va stam la dispozitie, sunati acum la nr de telefon 0766.728.172

Serviciile de reparatii tv la domiciliu pe care le oferim acopera o gama larga de modele si marci tv:
SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Apelati la unul din specialistii nostri in reparatii tv la domiciliu, si luati o decizie in cunostinta de cauza. Nu ezitati, sunati chiar acum la 0766.728.172