Reparatii TV LCD

Reparatii TV

Printre avantajele Tv LCD, cum ar fi imaginea mai clara si mai luminoasa, gama larga de dimensiuni disponibile, posibilitatea montarii pe perete si consumul redus de energie, se numara si durata mai lunga de functionare. Aceasta este superioara clasicelor Tv cu tub si plasmelor, dar, cu toate acestea, Tv LCD se pot defecta, mai ales in postgarantie.

De cele mai multe ori, costul unei reparatii Tv LCD defect este cu mult mai mic decat costul achizitionarii unui Tv LCD nou.

Sunati chiar acum la 0766.728.172 si apelati la serviciile unui specialist pentru a vedea la cat se ridica pretul unei reparatii Tv LCD, inainte de a lua o decizie in acest sens.

Costul unei reparatii Tv LCD depinde de complexitatea ei si de pretul pieselor de schimb, dar in general poate fi facuta la un pret avantajos. Pentru ca functionam de multi ani, am reusit sa facem o optimizare a costurilor, astfel incat clientul sa fie cat mai multumit. In cazul componentelor care trebuiesc inlocuite si care nu se gasesc in mod curent pe piata, acestea pot fi procurate prin comanda, de la importatori directi.

Oferim servicii la preturi bune, avem o vasta experienta in domeniu si suntem interesati de rezultatele muncii noastre, prioritatea numarul unu fiind satisfactia si fidelizarea clientilor.

Oferim 1 an garantie la toate serviciile de reparatii TV LCD!

Dispunem de documentatia necesara pentru a efectua reparatii Tv LCD pentru orice model si marca:
SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Efectuam reparatii Tv LCD la sediul firmei noastre din Bucuresti, sector 2, dar ne putem deplasa si la domiciliul dvs. daca acesta se afla in Bucuresti sau zonele adiacente. Aveti un Tv LCD care nu mai functioneaza? Sunati chiar acum la 0766.728.172 si apelati cu incredere la unul din specialistii nostri!