15 Beneficii esentiale, pe care le aveti cand reparati televizorul la noi

 1. Garantie. Toate reparatiile tv au garantie 1 an de la data efecturarii.
 2. Preturi eficiente. Pentru ca functionam de multi ani, am reusit sa optimizam costurile noastre in favoarea clientilor, prin urmare avem preturi foarte bune in raport cu calitatea serviciilor oferite si a componentelor utilizate.
 3. Accesibilitate. Reparatiile se pot face atat acasa la client, cat si la sediul nostru, dupa dorinta Dvs.
 4. Experienta si calitatea serviciilor. Reparatiile sunt facute de catre personal cu multi ani de experienta in domeniu; prin urmare oferim servicii de reparatii TV de calitate superioara.
 5. Atitudinea fata de client. Consideram ca avem, si trebuie sa avem, o atitudine cat se poate de receptiva si comunicativa fata de client. Ne straduim permanent, sa imbunatatim acest lucru.
 6. Rapiditate si eficienta. Reparatia se planifica imediat, telefonic, si se executa in cel mai scurt timp posibil.
 7. Calitatea componentelor. La reparare se folosesc numai componente de cea mai buna calitate.
 8. Aprovizionare rapida. Componentele necesare reparatiilor, atunci cand sunt mai speciale, pot fi aprovizionate rapid, prin reteaua de furnizori strategici cu care colaboram.
 9. Garantia Banii inapoi! In orice situatie (rara) in care reparatia nu poate fi efectuata, spre exemplu daca nu se mai produce componenta respectiva, orice bani achitati, spre exemplu avans pentru componente, sunt returnati catre client.
 10. Suntem firma. Asta inseamna ca oferim o garantie reala, si ne construim un portofoliu de clienti multumiti pe care cautam sa-i servim cat mai bine, pentru a ne pastra imaginea de companie profesionista. Apelarea la serviciile unui reparator individual oarecare, este mult mai dezavantajoasa pentru Dvs, in comparatie cu serviciile profesioniste ale unei firme specializate in domeniu, prin costuri mai mari, nesiguranta reparatiei, lipsa garantiei si multe alte dezavantaje.
 11. Instrumentar adecvat. Folosim solutii tehnologice moderne, spre exemplu echipamente speciale pentru demontarea si montarea componentelor care necesita operatiuni de mare precizie.
 12. Imbunatatiri tehnice. Acolo unde este posibil, efectuam si imbunatatiri tehnice speciale ale televizoarelor. Spre exemplu, putem transforma un televizor LCD intr-un televizor LED, la un cost eficient, prin inlocuirea componentelor de iluminare a televizorului. Acest lucru mareste claritatea si culorile imaginii tv, si in acelasi timp reduce foarte mult consumul televizorului, si ii mareste durata de viata, prin faptul ca se va incalzi mult mai putin, datorita consumului mai redus. Va asteptam acum cu intrebari pentru acest tip de upgrade.
 13. Aria de acoperire a serviciului. Putem acoperi intreg Bucurestiul, cu toate sectoarele sale.
 14. Transport. Va putem ajuta cu transportul necesar; in acest sens, ne deplasam la sediul sau domiciliul Dvs, si ridicam televizorul defect pentru a fi transportat la sediul nostru, spre reparare.
 15. Perfectionare continua. Cautam sa imbunatatim permanent serviciile noastre, si suntem receptivi la parerea clientilor in acest sens. In cazul in care aveti o sugestie in acest sens, vom fi incantati sa o auzim si sa o aplicam!

Nu ezitati! Contactati-ne acum la numarul: 0766.728.172