Reparatii TV Bucuresti | Servicii profesionale la preturi avantajoase

Reparatii TV

Electronisti cu experienta indelungata in reparatii TV Bucuresti, asiguram servicii profesionale la preturi avantajoase pentru clientii nostri.

In plus, acordam 1 an garantie la orice reparatie!

Pentru informatii si programare reparatii TV Bucuresti sunati chiar acum la 0766.728.172

Suntem complet echipati cu instrumente de diagnosticare si dispunem de intrega documentatie de specialitate pentru diagnoze cat mai precise.

Pentru ca lucram de mai multi ani in reparatii TV Bucuresti, ne-am optimizat continuu serviciile si costurile in favoarea clientilor nostri.

Ne straduim sa oferim eficienta, seriozitate si servicii profesionale la preturi avantajoase, deoarece consideram ca un client satisfacut este cea mai buna forma de promovare in sfera serviciilor.

Pentru inlocuirea componentelor defecte, firma noastra de reparatii TV Bucuresti foloseste doar componente noi, de calitate, achizitionate direct de la furnizorii nostri cu care colaboram de mai multi ani.

Reparam televizoare apartinand unor branduri cunoscute, sau mai putin cunoscute:

SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Suntem familiarizati cu toate tehnologiile de fabricatie a televizoarelor, de la cele mai vechi pana la cele mai recente.

De aceea, putem repara orice model de televizoare: cu tub catodic (CRT), LCD, LED, plasma sau 3D.

In functie de situatie, interventiile se executa la centrul nostru de reparatii TV Bucuresti, sector 2, sau la domiciliul clientului.

Daca aduceti televizorul defect la sediul nostru, verificarea se face pe loc si este gratuita.

Odata pus in tema cu defectiunea aparatului, costul si durata reparatiei, ramane sa decideti daca doriti sa-l reparati sau nu. Unele reparatii pot dura si 2-3 zile, timpul fiind necesar pentru procurarea pieselor prin comanda.

Oferim cel mai bun raport calitate a serviciilor/pret astfel incat fiecare client sa fie multumit si sa revina.

Pentru servicii profesionale la preturi avantajoase, apelati cu incredere la firma noastra de reparatii TV Bucuresti. Puteti sa ne contactati chiar acum la numarul afisat 0766.728.172