Reparatii televizoare si monitoare LCD

Reparatii TV

Televizorul sau monitorul LCD nu mai functioneaza si aveti nevoie de ajutor calificat pentru remedierea defectiunii? Sunati chiar acum la 0766.728.172

Centrul nostru de reparatii tv Bucuresti, cu personal format din electronisti experimentati si cu abilitati excelente, efectueaza reparatii televizoare si monitoare LCD la standarde inalte de calitate si la preturi rezonabile.

Economisiti bani daca remedierea defectului este facuta de catre un specialist cu vasta experienta.

Pentru orice reparatie, acordam 1 an garantie!

Aparatul dvs. isi va prelungi durata de viata, iar costul reparatiei este semnificativ mai mic decat cel pe care l-ati plati daca v-ati cumpara o unitate noua.

Suntem echipati cu instrumente de testare si avem documentatia necesara pentru un diagnostic corect. Putem efectua reparatii televizoare si monitoare LCD, care sa satisfaca exigentele dvs.

Pentru inlocuirea pieselor defecte, folosim doar componente noi, de calitate, achizitionate de la importatori directi, cu care colaboram de mai multi ani.

In functie de situatie, interventiile se executa la centrul nostru de reparatii tv, in Bucuresti sector 2, sau la domiciliul clientului, prin echipele noastre de teren care se deplaseaza in toate sectoarele Capitalei.

Daca aduceti televizorul sau monitorul defect la sediul nostru, verificarea se face de regula pe loc si nu va costa nimic.

Odata pus in tema cu defectiunea aparatului, costul si durata reparatiei, ramane sa decideti daca doriti sa-l reparati sau nu. Unele reparatii pot dura si 2-3 zile, timpul fiind necesar pentru procurarea pieselor prin comanda.

Pentru ca lucram de mai multi ani in reparatii televizoare si monitoare LCD, ne-am straduit permanent sa ne optimizam serviciile si costurile in favoarea clientilor nostri.

Oferim eficienta, seriozitate si servicii profesionale la preturi avantajoase, deoarece consideram ca un client satisfacut reprezinta cea mai buna forma de promovare.

Pentru servicii profesionale de reparatii televizoare si monitoare LCD, apelati cu incredere la firma noastra. Puteti sa ne contactati chiar acum la numarul de telefon 0766.728.172