Reparatii TV Bucuresti | Garantie 1 an la orice reparatie TV

Reparatii TV

Bine ati venit pe site-ul nostru de reparatii TV Bucuresti!

Succesul nostru se intemeiaza pe furnizarea de servicii de inalta calitate, garantate, pe amabilitatea si profesionalismul personalului nostru tehnic.

Si nu in ultimul rand, pe stabilirea unor preturi competitive, care sa-i faca pe clientii nostri sa ne solicite si in viitor.

In plus, acordam garantie 1 an la orice reparatie TV!

Contactati-ne chiar acum la 0766.728.172 pentru informatii suplimentare si programare reparatii TV Bucuresti!

Avem acces la componente de schimb pentru cele mai multe branduri de televizoare, prin reteaua de furnizori cu care colaboram de mai multi ani.

Folosim doar piese noi si de calitate, pentru ca dvs. sa beneficiati de reparatii cat mai durabile.

Zona de acoperire a serviciilor noastre este Bucuresti, toate sectoarele, si zonele limitrofe.

Centrul nostru de reparatii TV Bucuresti se afla in sector 2. In functie de situatie, ne putem deplasa si la domiciliul clientului pentru a realiza o reparatie TV.

Daca aduceti televizorul defect la noi la atelier, beneficiati de verificare gratuita, indiferent daca optati sau nu pentru finalizarea reparatiei.

Pentru ca functionam de multi ani in sfera serviciilor de reparatii TV Bucuresti, am reusit sa ne optimizam preturile in favoarea clientilor nostri, astfel incat costul pentru o reparatie TV sa fie cat mai rezonabil.

Electronistii noștri au experienta indelungata in reparatii TV Bucuresti si pot remedia defectiuni uzuale sau mai putin uzuale, pentru orice model de televizor: cu tub catodic (CRT), LCD, LED, Plasma sau 3D.

Enumeram mai jos cateva marci de televizoare pe care le-am reparat de-a lungul anilor:

SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Indiferent de modelul sau marca televizorului dvs., puteti sa ne contactati chiar acum la numarul 0766.728.172

Va oferim garantie 1 an la orice reparatie TV.

Va multumim ca ati ales serviciile firmei noastre de reparatii TV Bucuresti si speram ca veti apela cu incredere la noi si pe viitor.