Reparatii TV

Reparatii TV

Pentru cei mai multi oameni, televizorul reprezinta principala sursa de informare si divertisment. Televizoarele au o durata de viata in medie intre 3 si 8 ani, in functie de conditiile si durata utilizarii lor.

Desi producatorii ofera pe piata produse din ce in ce mai fiabile, numarul de tv care se defecteaza in si post garantie este considerabil.Motivele pot fi din cele mai variate:

  • defectarea sau imbatranirea unor componente
  • folosirea aparatelor tv in conditii extreme de umiditate sau temperatura
  • erori de proiectare la unele tipuri de tv, datorita complexitatii schemelor si volumului mare de modele noi de tv care apar anual pe piata
  • alte cauze specifice

A recurge la serviciile unui profesionist in reparatii tv este cea mai buna solutie cand televizorul dvs. se defecteaza.

Ideea ca cel mai profitabil e sa inlocuiesti un aparat defect cu unul nou s-a dovedit a fi un mit. Mai ales cand e vorba de un defect minor sau cand ai investit multi bani intr-un tv de ultima generatie. Chiar si in cazul unor defectiuni mai serioase, practica dovedeste ca televizoarele pot functiona inca ani buni dupa remedierea acestora. Astfel ca reparatia este in acest caz mult mai profitabila decat achizitionarea unui tv nou.

Noi va oferim 1 an garantie pentru orice fel de reparatii tv.

De aceea, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre! Sunati la 0766.728.172, pentru consultanta tehnica si reparatii tv.

Oferim:

Am reusit sa dezvoltam o relatie pe termen lung cu clientii care au apelat la serviciile noastre, pentru ca prioritatea numarul unu ramane pentru noi satisfactia clientului.

Reparatii tv de orice tip (cu tub cinescopic, LCD, TV LED, plasma)

Reparatii tv aproape orice model si marca tv comercializate in Romania:

SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Asiguram reparatii tv sediul nostru din Bucuresti, sector 2. Oferim si servicii de PickUp & Return pentru comfortul dumneavoastra. Puteti discuta chiar acum cu unul din specialistii nostri la numarul: 0766.728.172

Oferim si reparatii telefoane la adresa www.reparatiitelefoane.com.