Asiguram reparatii TV pentru orice model si marca de televizor

Reparatii TV

Daca aveti nevoie de sfatul si serviciile unui specialist in reparatii TV, puteti sa ne sunati chiar acum la 0766.728.172

Executam reparatii TV de calitate si durabile, la preturi rezonabile, in Bucuresti, toate sectoarele, si in unele zone situate in apropierea Capitalei.

Toate reparatiile pe care le efectuam sunt garantate, garantia oferita fiind de 1 an.

Televizoarele moderne pot avea multe capcane, incepand de la sistemul de prindere si pana la buna funcționare. De aceea, e nevoie de practica si experienta indelungata in reparatii TV, pentru a tine pasul cu tehnologia in continua schimbare.

Personalul nostru dispune de competenţele necesare pentru a depana orice model si marca de televizor, fiindca se bazeaza pe multi ani de experienta in domeniul serviciilor de reparatii TV.

Enumeram mai jos marci de televizoare pe care le-am reparat de-a lungul anilor:

SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Serviciile noastre includ reparatii tv cu tub, LCD, LED, plasma si 3D.

In functie de situatie, interventiile se fac la domiciliul clientului sau la sediul nostru (pentru defectele mai serioase, care necesita o verificare laborioasa).

Locatia centrului nostru de reparatii TV este in Bucuresti, sector 2.

Verificarea facuta la noi la atelier nu va costa nimic.

Veti fi informat despre defectiunea gasita, costul si durata reparatiei si veti decide in consecinta daca doriti sau nu efectuarea ei.

Va asiguram ca preturile practicate de noi sunt rezonabile, pentru ca ne dorim ca fiecare client sa fie multumit si sa ne recomade cunoscutilor.

Pentru orice model si marca de televizor, folosim doar componente de schimb noi si calitative, pentru a realiza reparatii TV cat mai fiabile.

Tot ce trebuie sa faceti e sa ne sunati acum, sa ne spuneti modelul de televizor, marca si seria aparatului (care se afla inscriptionata pe eticheta din spatele televizorului), insotite de o scurta descriere a defectiunii cu care va confruntati.

Pentru informatii suplimentare privind conditiile si oferta noastra de reparatii TV, puteti sa sunati chiar acum la urmatorul numar 0766.728.172