Reparatii TV Bucuresti | Electronisti cu experienta

Reparatii TV

Bine ati venit pe site-ul nostru de reparatii TV Bucuresti!

Daca aveti nevoie de o reparatie TV si sunteti in cautarea unui profesionist, va informam ca centrul nostru de reparatii TV Bucuresti dispune de un personal amabil si bine instruit, format din electronisti cu vasta experienta, pentru a diagnostica si rezolva o gama larga de modele si marci de televizoare.

In plus, oferim 1 an garantie la orice reparatie!

Puteti sa ne contactati chiar acum la numarul 0766.728.172

Etapele in care se desfasoara o reparatie TV:

 • Apel telefonic la numarul afisat, pentru a ne oferi informatii asupra modelului, marcii si seriei televizorului, impreuna cu simptomele pe care le prezinta televizorul
 • In functie de informatiile primite, specialistul decide daca remedierea defectului se poate realiza la domiciliul dvs. sau va fi nevoie sa aduceti aparatul defect la centrul nostru de reparatii TV Bucuresti (in cazul in care defectul e major si necesita o verificare mai laborioasa si aparatura speciala de testare)
  Centrul nostru de reparatii TV Bucuresti este situat in sectorul 2.
  Verificarea si stabilirea defectiunii se fac gratuit, daca aduceti aparatul defect la atelierul nostru.
 • Fixarea pretului reparatiei. Va asiguram ca preturile pe care le practicam sunt rezonabile!
 • Fixarea duratei reparatiei: remedierea defectiunii se poate face pe loc, daca piesa sau piesele defecte se gasesc pe stoc, sau poate dura 2-3 zile, in functie de timpul necesar procurarii pieselor de schimb prin comanda (pentru piesele care se gasesc mai greu)
  Dupa ce v-am informat asupra pretului si duratei reparatiei, puteti decide daca doriti sau nu finalizarea ei. Uneori poate fi mai rentabil sa cumparati un televizor nou, decat sa-l reparati pe cel defect.
 • Repararea propriu-zisa a televizorului
 • Garantie scrisa care sa ateste ca beneficiati de 1 an de zile garantie pentru orice reparatie TV efectuata de noi

Avem acces la piese de schimb pentru majoritatea brandurilor de televizoare prin reteaua de furnizori cu care colaboram de mai multi ani. Folosim doar componente noi si de calitate, pentru ca dvs. sa va bucurati de reparatii cat mai durabile.

Noi credem în construirea unor relatii pe termen lung cu clientii nostri. De aceea, ne straduim sa facem depanari de calitate la cele mai competitive preturi pe piata serviciilor de reparatii TV Bucuresti. Satisfactia clientului este prioritatea noastra.

Pentru alte informatii si programare, sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru a lua legatura cu unul din specialistii nostri in reparatii TV Bucuresti. Va multumim ca ati ales serviciile noastre!