Intrebari frecvente

Merita reparat un televizor cu tub catodic?

Chiar daca tv dvs este din cele cu tub catodic (CRT), el merita sa fie reparat daca starea tubului este inca buna.

Cum ne dam seama de acest lucru?

Un televizor care a avut culori bune inainte de a se defecta, o imagine clara si suficienta luminozitate, foarte probabil ca are tubul in stare buna. Pentru o evaluare cat mai corecta, mai trebuie luate in considerare varsta aparatului tv si numarul de ore de folosire.

Un televizor, cu atat mai mult unul apartinand unui brand de prestigiu, poate functiona inca ani buni, odata ce a fost reparat.

Care este aria de acoperire pentru service televizoare?

Asiguram service televizoare in Bucuresti, toate sectoarele, si unele zone situate in apropiere.

Efectuati service televizoare si la domiciliul clientului?

Da, efectuam interventii si la domiciliul clientului. Doar in situatiile in care examinarea unui televizor este mai laborioasa si necesita aparatura speciala de verificare, va trebui sa aduceti televizorul defect la atelierul nostru.

Cat ma costa diagnosticarea unui aparat tv defect?

Daca aduceti televizorul defect la sediul firmei noastre, diagnosticarea lui nu va costa nimic.

Dupa verificarea aparatului tv, vi se comunica durata si costul reparatiei. Durata reparatiei depinde de complexitatea defectului si de durata necesara achizitionarii pieselor de schimb. Unele componente de schimb le avem pe stoc, altele trebuie procurate prin comanda de la furnizorii cu care colaboram.

In functie de costul reparatiei, decideti cum este mai avantajos pentru dvs: sa-l reparati sau sa va achizitionati altul nou. In ambele cazuri, nu se percepe nici o taxa de diagnosticare.

Va asiguram ca preturile practicate de noi pentru service televizoare sunt rezonabile.

Cat va sta televizorul la atelier?

Unele defectiuni se remediaza pe loc, daca e vorba de defecte uzuale si avem pe stoc componentele de schimb.

Pentru defectiuni mai serioase, durata reparatiei este in general de una-doua zile, necesare pentru diagnosticare si aprovizionare cu piesele de schimb.

Doar in cazuri exceptionale reparatia poate dura cateva zile (timpul necesar procurarii piesei sau pieselor de schimb de la furnizorii nostri, daca aceste sunt mai greu de gasit).

Desi nu ne-am confruntat cu acesta situatie pana acum, mentionam ca legea ne permite sa vindem aparatul tv (considerat abandonat), daca - in termen de 45 de zile - clientul nu vine sa-l ridice de la sediul nostru.

Procedam astfel din ratiuni practice: pentru recuperarea banilor investiti in reparatie si pentru ca spatiul nostru de depozitare este limitat.

Ce fel de piese de schimb folositi?

Specialistii nostri in service televizoare folosesc doar componente noi si de calitate. Unele din stoc, altele procurate de la furnizorii strategici cu care colaboram de mai multi ani.

Va trebui sa platesc vreo suma in avans?

De cele mai multe ori, nu e nevoie sa platiti vreo suma in avans. Exceptia o constituie situatia in care costul pieselor de schimb pentru televizor depaseste suma de 500 de lei.

Ce garantie oferiti?

Pentru ca avem incredere in calitatea muncii prestate, oferim 1 an garantie la orice fel de reparatie TV.

Ce tipuri de televizoare reparati?

Experienta indelungata in service televizoare si cunostintele extinse in ceea ce priveste tehnologiile de varf ne permit sa asiguram reparatii pentru orice tip de televizor: cu tub cinescop (CRT), TV TFT, TV LCD, TV LED, Plasma.

Ce marci de televizoare reparati?

Indiferent de marca aparatului, avem documentatia, aparatura si competentele necesare pentru a asigura service televizoare la standarde de calitate. Enumeram cateva marci de televizoare pe care le-am reparat de-a lungul anilor:
SAMSUNG, LG, SONY, PANASONIC, PHILIPS, TOSHIBA, SANYO, JVC, VESTEL, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER.

Lista de mai sus nu este exhaustiva, asa ca daca marca aparatului tv pe care il detineti nu se regaseste in lista de mai sus, nu este nici o problema, foarte probabil ca il vom repara.

Specialistii nostri au experienta indelungata in service televizoare, asa ca puteti fi sigur ca televizorul dvs. se afla pe maini bune.

Sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru informatii si programare.