Reparatii TV LED

Reparatii TV

Aveti probleme tehnice cu Tv LED-ul dvs? In acest caz, ati ajuns unde trebuie.

Suntem o echipa profesionista care se ocupa cu reparatii Tv LED, si dispunem de toata documentatia necesara, fiindca domeniul ne obliga sa fim permanent la curent cu noutatile in depanare TV.

Asiguram reparatii Tv LED de calitate, la preturi rezonabile. Oferim servicii profesionale pentru ca avem o lunga si bogata experienta in tehnica audio-video. Raspundem cu promptitudine si flexibilitate solicitarilor dvs.

Acordam 1 an garantie pentru orice tip de Reparatii TV LED!

Contactati-ne telefonic la 0766.728.172 pentru consultanta si programare service. Sediul nostru este in Bucuresti, sector 2, dar - la cerere - ne putem deplasa si la domiciliul clientului, daca acesta se afla in Bucuresti sau imprejurimi.

Efectuam reparatii Tv LED, dar si reparatii pentru alte tipuri de Tv, pentru orice model si marca: SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Iata cateva informatii legate de Tv LED care s-ar putea sa va intereseze: Tv LED se bazeaza pe aceeasi tehnologie cu cristale lichide, dar folosesc surse de iluminare din spate cu LED-uri, fapt ce le confera avantaje comparativ cu Tv LCD. Astfel, ele ofera o imagine de o claritate exceptionala, apropiata de cea a plasmelor, la un consum de energie mult mai scazut. Lumina produsa de Tv LED este mai omogena si intensitatea ei nu scade in timp, cum se intampla la Tv LCD, in plus Tv LED sunt foarte practice si usor de instalat, fiind mult mai subtiri si mai usoare.

Desi proiectate pentru o durata de functionare intre 30.000 si 60.000 de ore, la Tv LED pot apare defecte uneori. Dat fiind pretul relativ ridicat pentru achizitionarea unui Tv LED nou, consultarea unui specialist in reparatii Tv LED trebuie luata in serios in calcul, atunci cand perioada de garantie a expirat. Defectul aparatului dvs. poate fi unul minor, dar chiar si in cazul unei reparatii Tv LED mai complexe, costul acesteia este mult mai scazut decat al unui Tv LED nou.

Convingeti-va, sunati acum! Un specialist cu experienta in reparatii Tv LED va va raspunde pentru a va da toate informatiile de care aveti nevoie. Sunati chiar acum la 0766.728.172