Reparatii televizoare LCD, LED, Plasma si 3D | In Bucuresti orice sector

Reparatii TV

Daca televizorul dvs. s-a stricat, noi il putem repara la un pret rezonabil.

Electronisti cu experienta in reparatii televizoare LCD, LED, Plasma si 3D, asiguram interventii durabile si de calitate pentru orice model si marca de televizor.

Pentru programare si informatii sunati chiar acum la 0766.728.172

Aparitia, de la an la an, a noi modele de televizoare, ne-a determinat sa ne specializam constant si sa fim la curent cu tehnologiile de ultima ora.

Dispunem de toate dotarile si documentatia necesara pentru a realiza reparatii televizoare LCD, LED, Plasma si 3D la standarde de calitate ridicate.

In functie de starea aparatului defect, reparatiile se executa la domiciliul dvs. in Bucuresti orice sector, sau la centrul nostru de reparatii situat in Bucuresti sector 2.

Nu toate televizoarele se pot repara la domiciliu. Pentru defecte majore care necesita verificare amanuntita si aparatura speciala de testare, va fi necesar sa aduceti televizorul la sediul nostru.

Daca aduceti televizorul defect la noi la atelier, beneficiati de constatare a defectului gratuita.

Pentru reparatii televizoare LCD, LED, Plasma si 3D se acorda 1 an garantie!

Folosim doar piese de schimb noi si calitative, pentru reparatii cat mai fiabile si durabile.

Pentru ca efectuam reparatii televizoare LCD, LED, Plasma si 3D de mai mult timp in Bucuresti, am reusit sa ne optimizam preturile in favoarea clientilor nostri, cu mentinerea acelorasi standarde de calitate a serviciilor.

Preturile convenabile pe care le practicam fac ca din ce in ce multi clienti sa apeleze la noi.

Electronistii nostri au abilitatile si experienta necesara pentru a oferi service tv profesional pentru toate brandurile si tipurile de televizoare, cunoscute sau mai putin cunoscute.

Pentru reparatii televizoare LCD, LED, Plasma si 3D in Bucuresti, puteti sa ne sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru a discuta direct cu unul din specialistii nostri.