Depanare TV in Bucuresti

Reparatii TV

Televizorul dvs nu functioneaza corect sau nu functioneaza deloc? In acest caz, aveti nevoie de sfatul unui profesionist. Sunati la 0766.728.172, si luati legatura cu unul din specialistii nostri in depanare tv.

Avem o lunga si vasta experienta in depanare tv, si avem la dispozitie documentatia necesara pentru a asigura reparatii rapide, de calitate si la preturi rezonabile.

Toti clientii nostri beneficiaza de 1 an garantie la orice reparatie!

Efectuam depanare tv tip CRT (clasice cu tub cinescop), LCD, Tv LED si plasma.

Cele mai multe operatiuni de depanare tv, se desfasoara la sediul nostru din Bucuresti, sector 2. Dar ne putem deplasa, la cererea expres a clientului, la domiciliul sau la sediul firmei dvs, in Bucuresti sau zonele limitrofe.

Orice interventie presupune 2 etape:

1. Verificarea televizorului defect
In functie de situatie, verificarea presupune anumite costuri, in functie de complexitatea ei (timp alocat, cheltuieli de deplasare), dar in cele mai multe cazuri ea este gratuita (daca aduceti televizorul defect la sediul nostru si constatarea se poate face pe loc)

2. Depanarea propriu-zisa
Aceasta presupune inlocuirea pieselor defecte, care se poate realiza pe loc (in caz ca dispunem de ele) sau ulterior, dupa procurarea lor. In cazul in care o piesa nu se gaseste in mod curent pe piata, ea poate fi achizitionata prin comanda, in timp util, de la unul din importatorii directi.

Pentru a ne fideliza clientii, am reusit in timp sa practicam preturi avantajoase pentru piese si manopera, optimizand costurile depanarii. Dupa efectuarea verificarii, clientul poate decide daca doreste sau nu depanarea propriu-zisa, pentru ca sunt si situatii in care e mai rentabil sa achizitionezi un televizor nou decat sa-l repari pe cel vechi.

Efectuam depanare tv, pentru orice model de televizor si orice marca:
SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Apelati la unul din specialistii nostri in depanare tv, si luati o decizie in cunostinta de cauza. Nu ezitati, sunati chiar acum la 0766.728.172