Reparatii televizoare plasma | Reparatii TV Bucuresti

Reparatii TV

Interventia unui depanator competent poate sa prelungeasca durata de viata a unei plasme care s-a defectat.

Echipa noastra de electronisti specializati in reparatii TV, inclusiv reparatii televizoare plasma, executa interventii de calitate la preturi competitive.

Pentru mai multe informatii, puteti sa ne apelati chiar acum la numarul de telefon 0766.728.172

Avem incredere in calitatea muncii noastre si acordam 1 an garantie pentru reparatii televizoare plasma!

Tehnologia de fabricare a aparatelor TV a progresat rapid si ne-a determinat sa tinem pasul cu ea. Pentru ca ne ocupam de mai mult timp de reparatii TV, suntem la curent cu noile modele de televizoare si cele mai moderne tehnologii.

Putem asigura reparatii TV pentru orice tip de televizor: TV CRT (cu tub catodic), LCD, LED si 3D, inclusiv reparatii televizoare plasma.

In functie de situatie, interventiile se efectueaza la domiciliul clientului sau la atelierul nostru de reparatii TV Bucuresti, situat in sector 2.

Beneficiati de constatare gratuita daca aduceti plasma defecta la noi la atelier.

Efectuam reparatii televizoare plasma cu respectarea standardelor de calitate, la preturi atractive.

Piesele defecte se inlocuiesc cu componente noi, de calitate, din stocul nostru sau procurate prin reteaua de furnizori cu care colaboram.

Apeland la noi, beneficiati de flexibilitate, interventii eficiente si durabile, astfel incat fiecare client sa fie multumit si sa ne solicite ori de cate ori e nevoie.

Nu va putem ajuta daca plasma dvs. are display-ul fisurat sau spart. In acest caz, singura solutie este inlocuirea ecranului compromis cu altul.

Dar pretul unui display nou se apropie de cel al unei plasme noi, iar un display functional de la o alta plasma dezafectata e foarte greu de gasit.

Pe piata second hand exista foarte putine plasme dezafectate, pentru ca in general plasmele se pot repara daca au display-ul intact.

Fara a mai lua in calcul si marea varietate de modele de plasme care exista pe piata.

Daca plasma dvs. nu are ecranul compromis, foarte probabil ca va fi reparata de unul din specialistii nostri.

Pentru alte detalii privind reparatii televizoare plasma puteti suna chiar acum la centrul nostru de reparatii TV Bucuresti, apeland 0766.728.172 Va asteptam.