Reparatii televizoare cu tub cinescopic CRT

Reparatii TV

Electronisti cu vasta experienta, asiguram reparatii TV pentru orice model si marca de televizor, inclusiv reparatii televizoare cu tub cinescopic CRT.

Oferim 1 an garantie la orice fel de reparatii TV!

Clasicele televizoare cu tub cinescopic sunt inca prezente in numar mare in casele românilor.

O intrebare frecventa pe care si-o pun cei care au deja un televizor modern (tv LCD, tv LED sau Plasma) e daca un televizor cu tub cinescopic mai merita reparat.

Sunati chiar acum la 0766.728.172 si discutati cu un specialist pentru a vedea la cat se ridica pretul pentru reparatii televizoare cu tub cinescopic CRT, inainte de a lua o decizie in acest sens.

Mai ales daca apartine unei marci de prestigiu, un televizor cu tub cinescopic CRT poate avea o viata mult mai lunga decat televizoarele ce folosesc tehnologii recente de fabricatie.

El poate fi pastrat ca televizor de rezerva, daca obisnuiti sa va petreceti o mare parte din timp in fata micului ecran.

Asiguram reparatii televizoare cu tub cinescopic CRT de calitate si la preturi bune.

Zona de acoperire a serviciilor noastre este orasul Bucuresti, toate sectoarele.

Facem interventii la domiciul clientului sau la centrul nostru de reparatii TV Bucuresti, situat in sector 2.

Nu toate televizoarele se pot repara la domiciliu. Daca verificarea este mai laborioasa si necesita mai mult timp, va trebui sa aduceti aparatul la noi la atelier.

Constatarea defectiunii se face gratuit daca aduceti televizorul defect la sediul nostru.

Efectuam reparatii TV, inclusiv reparatii televizoare cu tub cinescopic CRT, pentru orice model si marca de televizor.

Costul depanarii depinde de complexitatea ei si de pretul pieselor de schimb. Folosim doar componente noi, de calitate, si practicam preturi rezonabile, fiindca ne dorim ca fiecare client sa fie multumit si sa revina.

Pentru reparatii televizoare cu tub cinescopic CRT puteti suna chiar acum la 0766.728.172 pentru a lua legatura cu unul din electronistii nostri.